НАЧАЛНА СТРАНИЦА НА СД ДРАГАНОВИ

КОНТАКТИ -CONTACTS

ENGLISH VERSION

 

ЗА НАС

ПРОДУКТИ

ГУМИ

МОТОРИ

НОВИНИ

ВИДЕО

ПРОМОЦИЯ

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ФИРМА СД ДРАГАНОВИТРАКТОРИ И СЕЛСКОСТОПАНСКА ТЕХНИКАГУМИ ЗА СЕЛСКОСТОПАНСКА ТЕХНИКАМОТОРИ,  МОТОЦИКЛЕТИ И СКУТЕРИНОВИНИ ЗА СЕЛСКОСТОПАНСКА ТЕХНИКАВИДЕО ДЕМОНСТРАЦИЯ НА ЗЕМЕДЕЛСКА ТЕХНИКАПРОМОЦИЯ НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ТЕХНКА

 СД” ПЕТКО И ИВАН ДРАГАНОВИ С-ИЕ”

     Нашата компания е основана през 1991 г. от Петко и Иван Драганови като част от дилърска мрежа
 за дистрибуция  Петко и Иван Драгановина малки трактори и инвентар за тях.

Чрез неуморните усилия на двамата, компанията се отдели и утвърди, като самостоятелен вносител на селскостопанска техника и оригинални резервни части като в момента е изключителен представител на заводите за трактори:

KIOTI, Южна Корея  -трактори и челни товарачи в  от 20 - 92 к.с.
FOTON
, Китай - трактори и челни товарачи от 18 - 160 к.с.
XINGTAI
Китай
- трактори XT 12 -18к.с
ZANON srl group, Италия - шредери, косачки, компресори, ножици
Spring Protection Srl, Италия - предпазни шлемове и маски
IDROget, Италия -  вентилаторни и щангови пръскачки
Cucchi, Италия - отклоняващи фрези
UGURTAR TARIM, Турция - дискови брани
SICMA Италия - фрези, копачни машини, вилични повдигачи, косачки, шредери
ILMER, Италия - мулчери с пръскачки, косачки, вилични повдигачи
DelMorino, Италия - активни брани, фрези, роторни косачки, култиватори
BINACCHI, Италия - производител на кардани за селскостопански машини.
FACMA Srl производител на самоходни и прикачни комбайни за събиране на орехи, лешници, кестени, маслини и др.
BELLUCCI&ROSSINI, Италия производител на селскостопански самосвални ремаркета.
 ММ, Италия е един от най-масовия производител на пръскачки за трактори и мото-култиватори и компоненти за тях.
 
Flli. ANNOVI, Италия - тороразпръскващи ремаркета. Произвежда и  лозаро-овощарски вариант предназначено да разпръсква всякакъв вид оборска тор само в реда.

. През 2002 г. се построи в гр. Пловдив търговския комплекс на фирмата, които включва в себе си:Showroom на трактори и мотоциклети

  • Showroom на трактори и мотоциклети
  • Магазин за резервни части за селскостопанска техника
  • Магазин и сервиз за мотоциклети и скутери
  • Хранителни стоки
  • Кафе бар
  • Офис и счетоводство

    През 2009 година сервиза и склада на фирмата се премести в новата база на площ от 10 000 кв.м с 2000 кв.м. покрита площ, която се намира в с. Крислово обл. Пловдив (на 8км от гр. Пловдив и на 3 км. от отбивката за с. Калековец на магистралата София-Бургас).

     Нашата цел винаги е била удовлетвореността на нашите клиенти:
 Ние се фокусираме върху обслужването на клиентите и предлагащи добри цени, и опит, най-вече чрез качество и гъвкавост, да запазим съществуващите клиенти и привличането на нови също.
Нашият сервиз е един от най-добрите в областта.

    Нашите служители са неуморими и винаги готови, за да ви посъветват и да ви предоставят най-добрата оферта за селскостопанска техника.

    Нашият сервиз е един от най-добрите в областта. За клиентите ние предлагаме услуги, като транспорт, ремонт, измиване, боядисване, резервни части, гуми и масла и греси за всички видове земеделска техника която фирма е продавала.

    Нашите изложбени зали в гр. Пловдив и в с. Крислово ще се запознаете с всички продукти, които ние предлагаме.

   Нашият склад за резервни части е зареден със близо 8000 позиции, и ние постоянно увеличаваме наличностите. Ние сме единствения  доставчик във момента на оригинални резервни части за китайски и корейски трактори.

Фирмата доставя оригинални селскостопански гуми. Винаги разполагаме на склад с около 400 гуми на склад.

  резервни части за селскостопанска технка резервни части за китайски трактори резервни части за китайска технка резервни части за трактори резервни части резервни части за киоти резервни части за корейски трактори KIOTI оригинални резервни части за трактори Foton резервни части за inwentar

    Фирмата е дистрибутор на масла за извън пътна техника с марката SHELL.

  Работно време:

понеделник - петък от 8:00 до12:00 и от 13:00 до 17:30
в събота от 9:00 до 13:00
почивен ден неделя

При спешна поръчка на части през извън работно време на тел: 0887/873474


Вижте по-голяма карта

Наши партньори са:


KIOTI  – започнал през 1947 год. и в момента е най-големия производител на трактори и челни товарачи в Южна Корея с марка KIOTI  от 20 до 90 к.с.    Фирмата  има изключителни права върху марката  KIOTI  на територията на Р. България. Също така е изключителен представител на завода производител и има оторизиран сервиз за продажба, ремонт, и
осигуряване с оригинални резервни части на тракторите с марка
KIOTI.


FOTON - най големия производител на трактори в Китай. Фирмата има изключителни права върху марка FOTON FT на територията на Р. България. Сервиза на фирмата е оторизиран за продажба, ремонт и поддръжка и осигуряване с резервни части на тракторите с марка FOTON FT на територията на Р. България.


WEITUO GROUP Co – Китай, производител на тракторите WEITUO TY от 12-90 к.с. Фирмата
има изключителни права върху марката
 WEITUO  на територията на Р. България за продажба
на трактори
.


XINGTAI TRACTOR - Китай, производител на трактори XT 12 к.с. Фирмата има изключителни права върху марката XINGTAI на територията на Р. България за продажба на трактори.


 Spring Protection Srl Италия, е част от групата на AEG (AGRO EQUIPMENT GROUP )  и има 20 години опит в производството на  предпазни шлемове и маски във всички свери на приложение. На Българския пазар фирмата ще предложи средства за защита при работа с препарати за растителна защита.


Cucchi, Италия. Фирмата стана представител на производителя на отклоняващи фрези,  лехообразуващи и каналокопатели машини. Тя има 50 годишен опит в производството им.


ZANON srl group Италия. Лидер в национален мащаб в производството мулчери, (леки, средни и тежки  шредери), косачки, компресори и цялата гама лозаро-овощарски ножици и приспособления, машини за цепене и рязане  и дробене на дървета. Фирма  СД "Драганови" има честа да бъде техен представител за България.


IDROget, Италия. Фирмата има 30 год. опит в производството на високо ефективни професионални вентилаторни и щангови пръскачки,  в отговор на търсенето на модерните фермери които търсят висока продуктивност и бърза възвращаемост на вложените инвестиции.

SICMA, Италия. Произежда фрези, копачни машини, вилични повдигачи, косачки, шредери

UGURTAR TARIM, е основана през 1952 год. и е специализирана в производство на дискови брани за трактори с мощност от 10 до 130к.с. трактори.

ILMER, Специалиста на Италия в производство на инвентар за овощните градини - мулчери, вилични повдигачи и др.
           DelMorino, проектира, произвежда и разпространява пълна гама оборудване за използване в земеделието, горското стопанство и градинарството. Разнообразието и високото качество на продуктите им както и напълно затворения цикъл на производство са само част от успеха им. Най - продаваните продукти на Българския пазар са фрезите, активни брани, роторните косачки и торачките. 

BINACCHI, Италия - производител на кардани за селскостопански машини. Компанията Binacchi започва през 1975 г. като производител на карданни валове за селскостопанска техника. В момента компанията силно е развила своето производство и предлага различни ново въдения в тази област и най вече в безопасност на работа на техните продукти. Всички продукти на BENACCHI има CE сертификат.

 

 

ММ създадена през 1976 година в Модена, и в момента е един от най-масовия производител на пръскачки за трактори и мото-култиватори и компоненти за тях. ММ произвежда всички свои продукти с помпите на Annovi Reverberi още аксесоари за пръскачки, гръбни моторни и ръчни пръскачки, пароструйни и водоструйки, водни помпи, маркири на линии за игрища. ММ е оторизирания сервиз на помпите на Annovi Reverberi за Италия, и произвежда сам всички свой компоненти включително съда за пръскачката.

 
  
  

Last updated: 06.07.2011 г.
Copyright © 2010 All rights reserved. СД " ПЕТКО И ИВАН ДРАГАНОВИ С-ИЕ"