НАЧАЛНА СТРАНИЦА НА СД ДРАГАНОВИ

КОНТАКТИ -CONTACTS

ENGLISH VERSION

ЗА НАС

ПРОДУКТИ

ГУМИ МОТОРИ НОВИНИ ВИДЕО ПРОМОЦИЯ

СД ДРАГАНОВИ премести информацията на тази страница на нов адрес http://www.draganovi.bg/

 

ВЕНТИЛАТОРНИ НАВЕСНИ ПРЪСКАЧКИ АР

 

Вентилаторните пръскачки от икономичната серия АР, се характеризират с:
ниска цена, модерна технология на производство, високо качество на компонентите, нов модерен дизайн на резервоара със съд за миене на ръцете, могат да бъдат добавени механични и електронни опции които позволяват на оператора да управлява пръскачката при пълна безопасност безопасност, и даващи максимално качество на пръскане. От вентилаторната група може да се избират 3 вида диаметри: 600, 700 и 800 мм. в зависимост дали ще се използва за лозарство или овощарство
(по-високи дървета). Вентилаторът е с предпазен съединител с регулируем ъгъл на перките. Редуктора е с 1скорост + неутрално. Възможните литри са: 220, 330, 450, 560, 660.

Помпата и бр. на дюзите предварително се избират тъка, че да отговарят на нуждите на клиента. Помпата е производство на Annovi Reverberi, Италия.

10Е* - 10бр. едностранна бронзова дюза с противокапков клапан.
Всички други дюзи са бронзови, двустранни с противокапков клапан.

ОПЦИИ

пръскачка за високи дървета

"Air recovery" е предназначен  за пръскачки, за високи дървета. Системата "улавя" въздушния поток от долната страна на вентилатора посредством двойна стена на вентилатора и го дифузира в горния край.

 

 

 

комплект химияКомплект химия- служи да изплакне шишето с препарата за пръскане след изсипването му.

 

 

Регулируема дюза за високи дървета Регулируема дюза за високи дървета. Производство на Braglia - Италия, този модел е с разпръсквачи от металокерамика , двустранни с отвор 1,2 и 1,5. Разпръсквача който е с отвор 1,5 е регулируем - променя широчината и височина на разпръсквана струя. Дюзата има противокапков клапан.

 

филтър за високо налягане при пръскачките

Филтър за високо налягане при пръскачките се поставя непосредствено пред вентилаторната група и предпазва дюзите от запушване.

 

 

Адаптор за монтиране на щанги към вентилаторна пръскачкаАдаптор за монтиране на щанги към вентилаторна пръскачка. Приспособлението включва и маркучите и крановете за превключване от вентилаторна пръскачка към щангова.

 

Маркуч с накрайник за само пълнене от водоизточници.

Карданен вал.

Ако тази серия пръскачки не ви удовлетворява може да разгледате по голямата версия с 3 резервоара и по - големи вентилатори и 2 скоростни редуктори серия АР3Т.

 

 


Last updated: 20.10.2014 г.
Copyright © 2014All rights reserved. СД " ПЕТКО И ИВАН ДРАГАНОВИ С-ИЕ"